page_head_bg

Spillvarmegjenvinningssystem

Spillvarmegjenvinningssystem

Med den kontinuerlige utviklingen av industrielt utstyr oppdateres spillvarmegjenvinningen kontinuerlig og bruken blir bredere og bredere. Nå er de viktigste bruksområdene for gjenvinning av spillvarme:

1. Ansatte tar en dusj

2. Oppvarming av hybler og kontorer om vinteren

3. Tørkerom

4. Produksjon og teknologi i verkstedet

5. Tilsett myknet vann til kjelen

6. Industriell sentral luftkondisjonering, vannforsyning og oppvarming

7. Litiumbromid vannkjøler for vannpåfylling og kjøling

spillvarmemaskinprosjekt

Fordeler med luftkompressorens spillvarmegjenvinningssystem: Forbedre driftsytelsen til luftkompressoren, spar energi, reduser forbruket, reduser luftforurensning og forbedrer den generelle arbeidseffektiviteten til gruven.

1. Energisparing

Prinsippet til luftkompressorens spillvarmegjenvinningsutstyr er å varme det kalde vannet ved å absorbere spillvarmen fra luftkompressoren. Det oppvarmede vannet kan brukes til å løse problemer som ansattes daglige vannbehov og industrielt varmtvann. Det kan spare energiforbruket til luftkompressorene for bedrifter.

2. Sikkerhet

For høy luftkompressortemperatur vil øke belastningen på kompressoren, noe som kan forårsake ulykker som avstengning. Resirkulering av spillvarmen til kompressoren samler ikke bare opp overflødig energi, men reduserer også enhetstemperaturen til kompressoren for å sikre sikkerheten, effektiviteten og langsiktig ytelse til luftkompressoren. Arbeid trygt.

3. Lav kostnad

Energiforbruket til selve spillvarmegjenvinningsutstyret er svært lavt, og det er i utgangspunktet ikke behov for å legge til ekstra grensesnitt. Gjenopprettingsprinsippet er enkelt. Gjennom direkte oppvarming når varmegjenvinningsgraden 90 %, og utløpsvanntemperaturen overstiger 90 grader.

Vi er spesialister på forskning og utvikling, produksjon, salg og ettersalg av luftkompressorer, oljefrie luftkompressorer og hovedmotorer, spesielle gasskompressorer, ulike typer luftkompressorer og etterbehandlingsutstyr. Gi kundene høykvalitets, miljøvennlige, effektive luftsystemløsninger og raske og stabile tekniske tjenester.


Innleggstid: 02-02-2024

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.